Kiderült, hogy megváltoztatta-e a Legyen Ön is Milliomos! egyetlen valódi győztesének életét a főnyeremény

Cserey Gábor volt az, aki eljutott az utolsó kérdésig és helyesen meg is válaszolta azt. Most elárulta, mire ment az akkor igen nagynak számító nyereménnyel.

2006-ban 40 millió forintot nyert a Legyen Ön is Milliomos! című televíziós kvízműsorban Cserey Gábor. Rajta kívül más nem tudott ennyi pénzt nyerni ebben a műsorban.

A 11 éve nyugdíjba vonult férfit az RTL szólaltatta meg. Cserey Gábor elmondta a csatorna számára, hogy háromszázmillió vagy három milliárd forint már megváltoztatta volna az életét. Ez az összeg azonban valójában ehhez nem volt elég.

Azt azonban elmondta, hogy a nyeremény jól jött azért, mivel így olyan dolgokra is tudta költeni, amikre máskülönben nem lett volna lehetősége. A főnyeremény egy része azonban elúszott 2008-ban. Vásárolt ugyanis értékpapírokat, ezek nagy részét elvitte a világgazdasági válság.

Kiderült, azzal a Vágó Istvánnal is kapcsolatban volt a műsor után, akinél megnyerte a 40 milliót. Amikor a kvízmester halálhírét olvasta a Facebookon, nem akarta elhinni. Azt remélte, hogy ez csupán egy rossz tréfa. Sajnos hamar kiderült, hogy Vágó István valóban minden komolyabb előzmény nélkül örökre megpihent.

Nyitókép: Nézzük.hu