5 nagyszerű kvízkérdésekre építő társasjáték, amit olcsón beszerezhetsz az internetről

Az egyik netes piactéren találtunk öt olyan társasjátékot, amivel a család apraja-nagyja remekül szórakozhat.

Honfoglaló

5000 forintért megrendelhető újszerű állapotban a Honfoglaló társasjáték táblajáték változata a Jófogáson. A leírás szerint a játék hiánytalan. Személyesen meg lehet tekintetni és át is lehet venni Budapesten a 11. kerületben, valamint Szigetszentmiklóson.

Akár házhoz is lehet rendelni. GLS csomagponton vagy GLS házhozszállítással plkusz 2990 forintot kell fizetni, míg Foxpost csomagautomatába 1699 Ft-ért lehet kérni. Ha érdekel a játék, klikkelj ide!

Mindent vagy semmit!

A Mindent vagy semmit! műveltségi társasjáték ugyancsak kerek 5000 forintért vásárolható meg a Jófogáson. Hasonló kondíciókkal lehet beszerezni, mint a Honfoglalót.

A meghirdetett retró társasjáték megkímélt, szép állapotban van. Doboza ugyanakkor kissé megkopott, valószínűleg ez a játékélményből mit sem vesz el. Ide kattintva tudod megrendelni.

Legyen Ön is Milliomos!

4900 forintért kínálják megvásárlásra a Legyen Ön is Milliomos! játékot. Most használt társasjátékként te is beszerezheted.

Személyesen Kőbányán az Újhegyi-lakótelepen adja át a hirdető hétköznap 14:00 után, de postai úton is szívesen elküldi. Ugyanakkor azt kikötötte a hirdető: utánvéttel nem küldi. Bökj ide, ha megvennéd!

Magyarország kvíz – junior társasjáték

Újszerű állapotban, 5000 forintért hirdetik ezt a játékot. A hirdető székesfehérvári, és a személyes átvételt jelölte meg megvásárlási lehetőségként. Koppints ide, ha érdekel a játék!

Szabadulj kvíz társasjáték

Újszerű állapotban kínálják megvásárlásra Szolnokról ezt a logikai-oktató társasjátékot. Állapotáról nem lehet tudni sokat, a leírás alapján a képen látható állapotban lehet.

Ára mindössze 2500 forint. Foxpost csomagautomatába 1699 forintért küldik meg. Ide kattintva akár most azonnal lecsaphatsz rá.

Nyitókép: Pixabay