Elindult a Nézzük.hu!

Szórakoztató kvízek minden mennyiségben.

A Nézzük.hu weboldalon a legkülönfélébb témákban találhatsz kérdéssorokat. Célunk, hogy mindenki megtalálja a maga számára legkedvesebb témát, és kikapcsolhasson néhány perc erejéig a hétköznapok monotonitásából.

Fotó: Nézzük.hu

Kvízeinkkel játszhatsz asztali számítógépről, laptopról, tabletről vagy akár okostelefonodról is. Nem kell letöltened semmilyen alkalmazást vagy kiegészítőt. Nincs szükséged másra, mint egy eszközre a fentiek közül, aktív internet-elérésre és már indulhat is a játék a kedvenc böngésződből!

A kvízek játékmenete

  1. Kattints az elindítani kívánt kvíz címére
  2. Kattints a „Kezdjük!” gombra
  3. Miután betölt az első kérdés, klikkelj arra a válaszra, amelyik szerinted helyes!
  4. A rendszer azonnal megmutatja, jól válaszoltál-e (Helyes válasz / Hibás válasz).
  5. Kattints a „Következő kérdés” gombra!
  6. Ismételd meg a 3-as, 4-es és 5-ös pontot egészen addig, amíg meg nem kapod a teljes kérdéssor kiértékelését!
  7. Ha az utolsó kérdésre is válaszoltál az adott kérdéssoron belül, a rendszer automatikusan megmutatja, hány pontot szereztél.
  8. Ha szeretnéd, megoszthatod az eredményeidet az ismerőseiddel valamelyik közösségi oldalon, vagy megpróbálhatod újból kitölteni a kvízt a „Megpróbálom újból” gombra kattintva.

Korlátlan lehetőségek

A Nézzük.hu weboldalán található kvízeket korlátlan számban kitöltheted. Egy nap egy kvízt akár többször is kitölthetsz, és annak tekintetében sincs limit, hogy egy nap hány különböző kvízt töltesz ki.

Jó szórakozást kíván:
A Nézzük.hu csapata

Nyitókép: Nézzük.hu

Címkék: